Mit liv med Liberace

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Steven Soderbergh med skuespillerne Scott Bakula, Debbie Reynolds, Lisa Frantz, Nicky Katt fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Michael Douglas lagde for en stund sit macho image på hylden for at portrætterer den evigt sprudlende entertainer Liberace. Det gjorde han så godt, at han vandt en Golden Globe for sin præstation. Filmen fokuserer på forholdet mellem den hemmeligt homoseksuelle pianist og hans unge kæreste Scott Thorson (Matt Damon).

Mit liv med Liberace

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Behind the Candelabra
Instruktør Steven Soderbergh
Udgivelsesår 2013
Tags baseret på roman(based on novel), Celebrity, baseret på True historie(based on true story), homoseksuel(homosexual), 1980s, bøsse interesse(gay interest), bøsse forholdet(gay relationship), reference til Liberace(reference to liberace), closeted homoseksuel(closeted homosexual), Las Vegas Nevada, baseret på selvbiografi(based on autobiography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film