fifi - milkshake

Er en Familie , Animation film instrueret af Tim Harper med skuespillerne Jane Horrocks, Marc Silk, Tim Whitnall, Maria Darling fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Indeholder afsnittene: Når nøden er størst, Primulas parfume hørm, Den mystiske sang, En snegl i luften. Når nøden er størst: En morgen ligger der nogle mærkelige sten i blomsterbørnenes have. Ingen ved hvad det er før de snakker med Edina, som fortæller det er nødder. Primulas parfume hørm: Da Primula tager ud for at købe parfume, er den udsolgt i butikkerne. Fifi foreslår at hun kan lave sig egen parfume. Den mystiske sang: En morgen da Fifi vågner hører hun en meget smuk sang, men hun ved ikke hvor den kommer fra. Snart har alle hørt sangen og da de endelig finder ud hvem der synger - viser det sig at være Edina. En snegl i luften: Stikki er træt af at vente på den langsomme Smatte. Så han tager af sted for at lave en taske han kan bære Smatte i, når han flyver.

fifi - milkshake

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel fifi - milkshake
Instruktør Tim Harper
Udgivelsesår 2008
Tags

Anmeldelser

Skuespillere