lymelife

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Derick Martini med skuespillerne Cynthia Nixon, Kieran Culkin, Emma Roberts, Jill Hennessy fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Filmens hovedperson er den følsomme 15-årige Scott Bartlett, hvis familie får vendt op og ned på livet, da der udbryder borrelia i nabolaget, hvilket spreder paranoia og angst blandt folk. Forældrene står overfor at skulle skilles, mens Scotts storebror er på vej til at blive sendt ud i krig. Scott har forelsket sig i nabopigen Adrianna Bragg, der tilsyneladende er den eneste person i hele verden, der forstår de problemer, Scott går og tumler med. Men også Adrianna har sit at slås med i form af en bekymret mor, der forsøger at dække over en løbsk kærlighedsaffære, og faderen, som er ved at trække sig ind i sin egen verden på grund af bivirkningerne af sygdommen.

lymelife

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel lymelife
Instruktør Derick Martini
Udgivelsesår 2008
Tags Kærlighed(love), alkohol(alcohol), Køn(sex), utroskab(adultery), indie, familie(family), vold(violence), Jomfru(virgin), ægteskab(marriage), drøm(dream), skilsmisse(divorce), fare(danger), uafhængige film(independent film), Teen, amerikansk(american), ændre(change), uskyldige(innocent), pres(pressure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film