The Good Girl

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Miguel Arteta med skuespillerne Tim Blake Nelson, Zooey Deschanel, Jake Gyllenhaal, John Carroll Lynch fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Justine er en kvinde, der føler sig begrænset i sin tilværelse. Hendes mand, Phil, er maler, og når han ikke maler, ryger han joints med sin ven, Bubba. I sin søgen efter noget indhold i livet, indleder Justine en kærlighedsaffære med Tom. Men Tom er ikke som alle andre. Han er helt besat af JD.Salingers roman Catcher in the Rye, og han foretrækker at blive kaldt Holden, som er navnet på romanens hovedperson. Men da en af Justines medarbejdere dør, og Bubba opdager Justines affære med Holden, er hendes nyfundne fornemmelse af frihed pludselig i fare.

The Good Girl

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Good Girl
Instruktør Miguel Arteta
Udgivelsesår 2002
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), stof(drug), afpresning(blackmail), selvmord(suicide), løgn(lie), affære(affair), ægteskab(marriage), drøm(dream), tro(faith), Motel, jalousi(jealousy), butik(store), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film