Byggemand Bob - Ridderne af det kan vi godt

Er en Familie , Animation film instrueret af Sarah Ball med skuespillerne Brenda Blethyn, Maria Darling, Richard Briers, Lorelei King fra 2004

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Et gammelt slot skal renoveres for senere at blive åbnet for offentligheden. Byggemand Bob bliver sat på opgaven med renoveringen, men ved et uheld får Bobs far ansvaret for projektet. Inspireret af et gammelt eventyr tager Bobs maskiner nye identiteter, bl.a. som riddere. Bobs far klipper hækken som en labyrint – og farer vild i den, mens Bob finder en hemmelig dør. Finder Bobs far ud af labyrinten? Finder Bob ud af, hvad der gemmer sig bag den hemmelige dør? Når de at blive færdige til åbningen? Tag med Bob og hans venner på eventyr i "Byggemand Bob - Ridderne af det kan vi godt".

Byggemand Bob - Ridderne af det kan vi godt

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Bob the Builder - Knights Of Can-A-Lot
Instruktør Sarah Ball
Udgivelsesår 2004
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere