Thomas & vennerne - Det store fund

Er en Familie , Animation film instrueret af Steve Asquith med skuespillerne Pierce Brosnan fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

Thomas opdager en for længst glemt by Great Waterton og kontrolchefen beslutter at den nyopdagede by skal restaureres. Det nye tog Stanley ankommer for at hjælpe med restaurationen. Eftersom Stanley er større og stærkere end Thomas - føler Thomas, at det truer hans rygte som det nyttigste tog. Thomas laver et trick med Stanley, men det kommer ham ikke til gode da han bliver væk og hele ø'en leder efter ham. Men miner, floder og bjerge stopper ikke Thomas i at komme tilbage og restaurere Great Waterton til tiden, for den store Sodor dag.

Thomas & vennerne - Det store fund

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel
Instruktør Steve Asquith
Udgivelsesår 2008
Tags

Anmeldelser

Skuespillere