Cleopatra

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Darryl F. Zanuck med skuespillerne Peter Grant, John Hoyt, Hume Cronyn, Elizabeth Taylor fra 1963

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Cleopatra er en spektakulær og storslået film om en af oldtidshistoriens mest kontroversielle personer. Fra hun som syttenårig bestiger tronen til hendes bitre undergang og selvmord, skildrer Elizabeth Taylor på imponerende vis dronningen af Egypten som en følsom og passioneret kvinde, der bliver opslugt af sin ambition om at herske over hele den civiliserede verden. En af de største kærlighedshistorier nogensinde bliver genskabt, da hendes forhold til Mark Antony (Richard Burton) fører til hendes undergang. Et detaljeret og stærkt portræt af en genial og fascinerende kvinde.

Cleopatra

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Cleopatra
Instruktør Darryl F. Zanuck, Rouben Mamoulian, Joseph L. Mankiewicz
Udgivelsesår 1963
Tags gamle Rom(ancient rome), Julius Cæsar(julius caesar), historiske figur(historical figure), Cleopatra
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film