500 Days Of Summer

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Marc Webb med skuespillerne Chloe Moretz, Maile Flanagan, Alejandro Estornel, Natalie Boren fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

I denne forunderlige, romantiske komedie om kærlighed og skæbne leder en ung fyr (Joseph Gordon-Levitt), der skriver lykønskningskort, håbløst og hjælpeløst efter sin drømmepige… og hans nye kollega, Summer Finn (Zooey Deschanel), er måske den helt rette. Men de 500 dage, deres utraditionelle forhold varer, afslører (i tilfældig rækkefølge), at vejen til lykke kan være uforudsigelig, ukontrollerbar – og utrolig sjov!

500 Days Of Summer

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel 500 Days Of Summer (HD)
Instruktør Marc Webb
Udgivelsesår 2009
Tags Kærlighed(love), Los Angeles, Køn(sex), søster(sister), dato(date), skæbne(fate), kæmpe(fight), part(party), venner(friends), interview, sommer(summer), jalousi(jealousy), Galleri(gallery), arkitekt(architect), IKEA, år(year), hjertesorg(heartache), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film