Mænd og koner

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Liam Neeson, Woody Allen, Mia Farrow, Juliette Lewis fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Parret Jack og Sally fortæller deres nære venner Gabe og Judy, at de skal skilles. Meddelelsen kommer som et chok, men ikke nok med det - nyheden får dem til at tænke over deres eget forhold. Filmen regnes for at være et billede på Allens eget personlige liv, da den kom ud samtidig med at hans højt profilerede separation med Mia Farrow fandt sted.

Mænd og koner

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Husbands and Wives
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 1992
Tags musikalske(musical), ægteskab(marriage), Fake dokumentar(fake documentary), lærer studerende forholdet(teacher student relationship), dialog drevet(dialogue driven)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film