Rock Dog

Er en Musik, Familie , Komedie film instrueret af Ash Brannon med skuespillerne Mae Whitman, Kenan Thompson, Jorge Garcia, Matt Dillon fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

Når en radio falder ned fra himlen i hænderne på en storøjnet Tibetansk Mastiff, efterlader han sit hjem for at opfylde sin drøm om at blive musiker, på vejen møder han en række helt uventede begivenheder.

Rock Dog

Detaljer

Genre Musik, Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Rock Dog
Instruktør Ash Brannon
Udgivelsesår 2016
Tags hund(dog), guitar, Village, animation, musiker(musician), Rock, naivitet(naivety), antropomorfiseringen(anthropomorphism), mastiff
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere