The Lazarus Effect

Er en Thriller film instrueret af David Gelb med skuespillerne Sean T. Krishnan, Bruno Gunn, Olivia Wilde, Mark Duplass fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Hidtil hemmeligholdte filmoptagelser afslører et hold unge forskeres forsøg med genoplivning af døde mennesker. Da én af deres egne folk på tragisk vis mister livet, beslutter holdet sig for at tage utestede metoder i brug. Men ingen kan forudse den ondskab, der vender tilbage fra de døde.

The Lazarus Effect

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Lazarus Effect, The
Instruktør David Gelb
Udgivelsesår 2015
Tags terror, Paranormal, eksperiment(experiment), vold(violence), død(death), efterliv(afterlife), onde(evil), forsker(researcher), besiddelse(possesion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film