Supergirl

Er en Action, Fantasy film instrueret af Jeannot Szwarc med skuespillerne Matt Frewer, Marc McClure, Mia Farrow, Kelly Hunter fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Styrke, evnen til at flyve, uovervindelighed, varmesyn og en usvigelig retfærdighedssans. Det ligger til familien! Kara, Supermans kusine, overlevede kataklysmen, som ødelagde hendes hjem, planeten Krypton. Nu ankommer hun til Jorden som Supergirl! Folkene bag Superman: The Movie har gjort det igen: Skabt et underholdende eventyr om \"The Girl of Steel\", fuld af fantastiske effekter. Helen Slater spiller hovedrollen som Supergirl, der forklæder sig som Linda Lee, en high-school pige fra Midvale. Hun skal kæmpe mod den ondskabsfulde heks (Faye Dunaway) om kontrollen over en energikilde i form af en ring. Hun oplever også et mærkeligt ritual, som folkene på Jorden har, nemlig at kysse! Peter O'Toole og Mia Farrow er blandt stjernerne i denne stjernespændende film. Så til jer i Midvale og alle jer andre: Vær ikke bange - Supergirl er her!

Supergirl

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Supergirl
Instruktør Jeannot Szwarc
Udgivelsesår 1984
Tags Kærlighed(love), Magic, superhelte(superhero), laser, heltinde(heroine), okkult(occult), DC tegneserier(dc comics), Supergirl, beføjelser(powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film