John Carter

Er en Action, Fantasy film instrueret af Andrew Stanton med skuespillerne Josh Daugherty, Daryl Sabara, Willem Dafoe, Morgan Lester fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Borgerkrigsveteranen John Carter bliver på mystisk vis overflyttet til Mars, hvor han finder en planet hvor indbyggerne er fire meter høje barbarer. Da han bliver taget til fange, må han flygte, men lander i stedet i armene på prinsessen Dejah Toris, der er desperat efter at finde sin egen personlige helt. John Carter havner midt i en konflikt mellem planetens indbyggere og sætter sig for at redde Mars og dens befolkning.

John Carter

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel John Carter
Instruktør Andrew Stanton
Udgivelsesår 2012
Tags medaillon, prinsesse(princess), baseret på roman(based on novel), plads rejse(space travel), Alien, fremtidige(future), undslippe(escape), overmenneskelig styrke(superhuman strength), ildkampen(gunfight), Mars(martian), Cave, steampunk, tømmerflåde(raft), Mars, Edgar ris Burroughs(edgar rice burroughs), Alien race, Mars civilisation(mars civilization)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film