Broken

Er en Thriller, Drama film instrueret af Shaun Robert Smith med skuespillerne Morjana Alaoui, Patrick Toomey, Bill Fellows, Mel Raido fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 3 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
3 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Evie er personlig assistent og slider for at have råd til at læse på universitetet. En dag får hun en ny bruger, John, der bor i et stort hus, som han har arvet. Huset er tilpasset efter alle Johns behov. I starten fungerer arbejdsforholdet godt, men efter nogen tid bliver John mere og mere krævende. Evie tilsidesætter sig selv for at kunne løse alle problemer for John, både dag og nat. Hun booker prostituerede, køber stoffer og udvider alle grænser. Evie har svært ved at få lukket et øje, og søvnløsheden driver hende til grænsen af vanvid. Det er kun et spørgsmål om tid, inden der sker noget.

Broken

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Broken
Instruktør Shaun Robert Smith
Udgivelsesår 2016
Tags undslippe(escape), misbrug(abuse), parisisk Pige(parisian girl), rehabilitering(rehabilitation), sundhedsydelser(healthcare), quadriplegic, parisisk(parisian), eskapisme(escapism), tetraplegiker(tetraplegic), lammet(paralyzed), opvækst(upbringing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere