den sorte pimpernel

Er en Romantik, Historisk, Thriller film instrueret af Åsa Faringer med skuespillerne Luis Gnecco, Daniel Giménez Cacho, Kate del Castillo, Lumi Cavazos fra 2007

Sammenlign priser

Køb
69 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Chile. 11. september 1973. Militæret, under Augosto Pinochets ledelse, har styrtet landets folkevalgte præsident Salvador Allende. En blodig klapjagt på politiske modstandere er begyndt. Hundredvis af mennesker ankommer til Santiagos nationalstadion, hvor de bliver tortureret og myrdet. Sveriges ambassadør i Chile, Harald Edelstam, som åbent har støttet den styrtede præsident, udnytter med livet som indsats sine diplomatiske beføjelser til den yderste grænse og giver politisk asyl til de skræmte aktivister. Men den svenske diplomat spiller højt spil. Og støtten fra den svenske Udenrigsministerium er mildest talt svag. 'Den Sorte Pimpernel' er en rystende thriller om én mands kamp mod vold og uretfærdighed. Indspillet på location i Chile. Baseret på den svenske ambassadør, Harald Edelstams liv og hans heroiske indsats for at hjælpe flygtningene efter militærkuppet i 1973. Men det er også den personlige historie om en mands rejse mod skæbnen og sit livs kærlighed.

den sorte pimpernel

Detaljer

Genre Romantik, Historisk, Thriller, Drama
Originaltitel den sorte pimpernel
Instruktør Åsa Faringer, Ulf Hultberg
Udgivelsesår 2007
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere