The von Trapp Family: A Life of Music

Er en Musik, Familie , Biografi film instrueret af Ben Verbong med skuespillerne Annette Dasch, Lauryn Canny, Robert Seeliger, Johannes Nussbaum fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Agathe von Trapp (Eliza Bennett) vokser op med sine seks søskende i trygge Erlhof, familiens ejendom i den østrigske delstat Salzburg. Da hendes elskede mor går bort, bryder hendes verden sammen, og pigen med guldstemmen beslutter sig for aldrig at synge igen. I stedet tager hun sig uselvisk af husholdningen, sine søskende og sin far, Georg von Trapp (Matthew Macfadyen). Han ser på dette med blandede følelser og opfordrer Agathe til at leve sit eget liv. Familien flytter til byen Salzburg, hvor Georg finder en ny kvinde i sit liv og en ny mor til sine børn, guvernanten Maria Gustl (Yvonne Catterfeld). Agathe ser Maria som en konkurrent og opfører sig afvisende over for hende. Men Agathes møde med en verdensberømt sopran, hendes glæde ved at synge igen og musikken, der binder familien sammen, gør, at de to kvinder forliges til sidst. Samtidig varsler Hitler-Tysklands annektering af Østrig, at der er nye tider på vej.

The von Trapp Family: A Life of Music

Detaljer

Genre Musik, Familie , Biografi, Drama
Originaltitel Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Instruktør Ben Verbong
Udgivelsesår 2015
Tags familie(family)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere