My Boss's Daughter

Er en Romantik, Komedie film instrueret af David Zucker med skuespillerne Jeffrey Tambor, Tara Reid, Terence Stamp, Ashton Kutcher fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Da den ambitiøse mellemleder Tom Stansfield får en invitation om at komme hjem til chefen, tror han at det er for at date chefens overordentligt sexede datter. Tom får sig dog noget af en overraskelse, da det går op for ham at chefen blot vil have ham til at passe på huset, mens han selv er væk. Og mens den stakkels Tom er ansvarlig for et hus fuldt af antikviteter, et pengeskab fuld af penge og en ugle, begynder forviklingerne at tage fart! Han holder stand så godt han kan, mens flere af hans uansvarlige kollegaer dukker op, parate til at feste! Den kække Ashton Kutcher og den sexede Tara Reid, spiller hovedrollerne i denne crazy-komedie.

My Boss's Daughter

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel My Boss's Daughter
Instruktør David Zucker
Udgivelsesår 2003
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere