The daughter of Evil

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Oz Perkins med skuespillerne Trevor Goulet, Ronda Louis-Jeune, Lauren Holly, Veronica Cormier fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
79 kr Altid Se nu

Plot

Vi er på pigekostskolen The Bramford School. Det er vinterferie, og kun to piger er tilbage på skolen. Den stille Katherine, hvis forældre af en eller anden grund ikke dukkede op for at hente hende, og den frække og udfarende Rose, der har helt andre planer for sine fridage. De mørke, kolde gange skaber ikke den mest behagelige stemning, og der går ikke lang tid, før begge piger begynder at se og høre mærkelige ting på den tomme, lukkede skole.

The daughter of Evil

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel The Blackcoat's Daughter
Instruktør Oz Perkins
Udgivelsesår 2015
Tags mord(murder), besiddelse(possession), eksorcisme(exorcism), Bording skole(boarding school), vinter(winter), ensomhed(loneliness), halshugning(decapitation), alle piger skole(all girls school), ovnen(furnace), god samaritaner(good samaritan)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere