infinitely polar bear

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Maya Forbes med skuespillerne George J. Vezina, Muriel Gould, Christopher Alan, Wallace Wolodarsky fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
- Engelsk
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Efter et manisk sammenbrud indlægges familiefaderen Cameron på hospitalet. Hans kone, Maggie, og deres to børn må forlade deres landejendom og flytte ind i en lille bylejlighed for at klare økonomien. Maggie melder sig til et universitetsstudium i håb om at kunne forsørge familien. Imens får Cameron ansvaret for børnene, og det bliver en hård, men lærerig omgang for den maniodepressive far.

infinitely polar bear

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel infinitely polar bear
Instruktør Maya Forbes
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), bipolar, bipolar lidelse(bipolar disorder), semi selvbiografiske(semi autobiographical), fraværende mor(absent mother)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film