restless

Er en Romantik, Drama film instrueret af Gus Van Sant med skuespillerne Lusia Strus, Schuyler Fisk, Ryô Kase, Jane Adams fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

En ung mand har opgivet livsånden. En sød, smuk ung kvinde har en dybtfølt kærlighed til livet og naturen. Da de to enlige eksistenser mødes tilfældigt ved en begravelse, opdager de, at de har meget tilfælles i deres unikke livserfaringer.

restless

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel restless
Instruktør Gus Van Sant
Udgivelsesår 2011
Tags indie, Romance, begravelse(funeral), sorg(sadness), uafhængige film(independent film), japansk(japanese), bog(book), Teen film(teen movie), kamikaze, unge folk(young people), død af forælder(death of parent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film