mr. jones

Er en Romantik, Drama film instrueret af Mike Figgis med skuespillerne Mike Figgis, Lena Olin, Dana Lee, Anna Maria Horsford fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Charmerende, depressiv, utålelig og uforudsigelig. Mr. Jones er stemplet af samfundet, som en ustadig person, der nærmest er livsfarlig for sine omgivelser og sig selv. Læge efter læge har mistet lysten til at undersøge hans indre, abstrakte landskaber og det passer Mr. Jones fint. Indtil han bliver henvist til den smukke psykiater Elizabeth Bowen.

mr. jones

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel mr. jones
Instruktør Mike Figgis
Udgivelsesår 1993
Tags terapeut(therapist), klaver(piano), depression, symfoni(symphony), psykiater patienten forholdet(psychiatrist patient relationship), bipolar lidelse(bipolar disorder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film