Bridget Jones's Baby

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Sharon Maguire med skuespillerne Sarah Solemani, Renée Zellweger, Ed Sheeran, Julian Rhind-Tutt fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
169 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

Ikke alt er gået som planlagt, siden fortsættelsen fra 2004. Drømmemanden, Mr. Darcy, er i mellemtiden blevet gift, og Bridget er atter single, men det stopper hende ikke i at nyde livet i fulde drag. Hun forsøger i hvert fald, og da hun fejrer sin fødselsdag på en engelsk musikfestival, møder hun den karismatiske amerikaner Jack. En våd aften udvikler sig til et one night stand, som Bridget ikke tænker videre over. Det vil sige, lige indtil kvalmen melder sig, og graviditetstesten er positiv. Men er Jack overhovedet faren?

Bridget Jones's Baby

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Bridget Jones's Baby
Instruktør Sharon Maguire
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), efterfølger(sequel), graviditet(pregnancy), Kærlighed trekant(love triangle), baby, gravid kvinde(pregnant woman), ukendt far(unknown father)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere