Spøgelserna på Herregården

Er en Fantasy, Drama film instrueret af Julian Fellowes med skuespillerne Alexander Nathan Etel, Harriet Walter, Lynn Farleigh, Maggie Smith fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tænk hvis du kunne rejse tilbage i tiden og møde familiemedlemmer, der levede for hundrede år siden? Det er lige, hvad den 13-årige dreng, Tolly, gør. Året er 1944 og Anden Verdenskrig hærger stadig. Derfor har Tollys mor valgt at sende ham i sikkerhed ude på landet, hvor han skal bo hos sin bedstemor i et par måneder. Efter et par dage hos sin bedstemor opdager Tolly en række spøgelsesagtige gæster, og han finder ud af, at huset er hjemsøgt. Spøgelserne er tidligere familiemedlemmer, og da han bliver venner med Kaptajn Oldknow, hans trofaste kone, Maria, og deres børn Susan og Sefton, lærer han en masse om den spændende, men til tider urolige familiehistorie.

Spøgelserna på Herregården

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel From Time to Time
Instruktør Julian Fellowes
Udgivelsesår 2009
Tags tid rejse(time travel), Ghost historie(ghost story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film