Kærlighed På Italiensk

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Giovanni Veronesi med skuespillerne Carlo Verdone, Riccardo Scamarcio, Monica Bellucci, Laura Chiatti fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Roberto er en ung og ambitiøs advokat, som snart skal giftes med Sara. Han er yderst perfektionistisk anlagt og hele hans liv er planlagt ned til den mindste detalje. Under en ekspropriation møder han Micol, en smuk og provokerende ung kvinde fra en lille by i Toscana, og snart bliver situationen en smule kompliceret. Fabio, en berømt nyhedsvært, har været den perfekte ægtemand i 25 år. Til en fest møder han Eliana, en femme fatale fuld af overraskelser. De har tilfældig sex, men han får mere end forventet, da hun nægter at forlade ham. Adrian er en amerikansk professor i kunsthistorie, som flytter til Rom efter en skilsmisse. Han er venner med Augusto, bygningens concierge, hvis livlige datter Viola forstyrrer hans fredelige eksistens og igen tænder gløden i hans hjerte.

Kærlighed På Italiensk

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Manuale d'am3re
Instruktør Giovanni Veronesi
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere