Much Ado About Nothing

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Joss Whedon med skuespillerne Holly Knight, Aileen Latcham, Jessie Sherman, Tom Lenk fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Shakespeares klassiske komedie får en moderne vinkel i Joss Whedons film Much Ado About Nothing. Ved hjælp af den originale tekst giver historien om de elskende Beatrice og Benedick, som altid småskændes, et mørkt, sexet og af og til absurd syn på den intrigante leg, som kærligheden er. Leonato, guvernøren i Messina, får besøg af sin ven Don Pedro, som er tilbage fra et sejrrigt felttog mod sin rebelske bror Don John.

Much Ado About Nothing

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Much Ado About Nothing
Instruktør Joss Whedon
Udgivelsesår 2012
Tags sort og hvid(black and white), Shakespeare tilpasning(shakespeare adaptation), titel baseret på Shakespeare(title based on shakespeare)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film