Beck - Den sidste dag

Er en Thriller film instrueret af Jörgen Bergmark med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Jessica Liedberg, Sandra Huldt, Johan Paulsen fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

To færdselsbetjente på en almindelig morgenkontrol forsøger at stoppe en bil, der kører for hurtigt. Da bilen endelig stopper, stiger chaufføren ud og skyder en af betjentene i koldt blod. Det udløser straks storalarm, og en intensiv jagt på den hensynsløse morder indledes med Beck-gruppen i spidsen. Hverken den sårede og chokerede kollega eller nogen af vidnerne har set noget, der kan føre politiet på sporet. Endelig finder de frem til bilens nummerplade ved hjælp af overvågningsbilleder, men da man trænger ind i bilens ejers lejlighed, bliver han fundet dræbt af skud. Sommerens første dag bliver lang for Beck-gruppen, da morderen har flere ofre på sin liste.

Beck - Den sidste dag

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Beck - Sista dagen
Instruktør Jörgen Bergmark
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere