brevet i flasken

Er en Romantik, Drama film instrueret af Luis Mandoki med skuespillerne John Savage, Jennifer Lamb, Hayden Panettiere, Illeana Douglas fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den sørgende enkemand Garret lever af at bygge både. Men det kniber for ham at genopbygge sit liv. Indtil Theresa, en ensom og ny-skilt reporter, kommer til byen. Hun ved, at Garret er forfatteren til et brev, hun fandt i en flaske på stranden. Kevin Costner og Robin Wright Penn brillerer i dette kærlighedsdrama baseret på Nicholas Sparks’ bestseller.

brevet i flasken

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel brevet i flasken
Instruktør Luis Mandoki
Udgivelsesår 1999
Tags Anonym brev(anonymous letter), sejlbåd(sailboat), Kærlighed brev(love letter), Nicholas gnister(nicholas sparks), sejlads(sailing), flaske(bottle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film