Bad Johnson

Er en Fantasy, Komedie film instrueret af Huck Botko med skuespillerne Danny Rhodes, Nick Thune, Casey Tutton, George Lako fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den ucharmerende scoredreng Rich er opsat på at få så mange hakker i sengestolpen som muligt, men så en dag møder han Jamie. Grundet et uheldigt sammenstød mellem et knæ og hans nedre regioner, bliver han nødt til at holde sig fra sex i nogle måneder, og pludselig bliver han rigtig forelsket!

Bad Johnson

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie
Originaltitel Bad Johnson
Instruktør Huck Botko
Udgivelsesår 2014
Tags mand nøgenhed(male nudity), nøgne overkrop mand(bare chested male), penis, graviditet test(pregnancy test), Womanizer, gym, personlige træner(personal trainer), tab af penis(loss of penis), urolog(urologist), gym instruktør(gym instructor)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film