alarm

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Paul Rohde, Henry Nielsen, Betty Söderberg, Arne-Ole David fra 1938

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En ung, berømt kriminalforfatter skriver under navnet Jess Clarck men hedder i virkeligheden Sven Hansen. Han er gift med en yndig kvinde, som i sin lune luksustilværelse ikke forstår, at hendes mand henter inspiration til sine spændende bøger ved at dykke ned og mænge sig med samfundets udskud. Jess Clarck og hans kone er vendt hjem til Danmark, og Clarck vil for første gang skrive en kriminalroman, der foregår i København, men hvordan vil han kunne finde miljø i det fredelige Danmark?

alarm

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel alarm
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1938
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere