diary of a teenage girl

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Marielle Heller med skuespillerne Charles Lewis III, Susannah Schulman Rogers, John Parsons, Alexander Skarsgård fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
- Engelsk
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

San Francisco, 1970'erne. Minnie er en forvirret 15 år gammel pige, der indleder en affære med sin mors kæreste. Selvom de begge ved, at det er forkert, får affæren lov til at fortsætte så længe, at det får ubehagelige konsekvenser for familien. Diary Of A Teenage Girl er en bidende satirisk og småprovokerende beretning om en piges seksuelle og kunstneriske bevidstgørelse.

diary of a teenage girl

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel diary of a teenage girl
Instruktør Marielle Heller
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), 1970s, teenage Pige(teenage girl), ældre mand yngre kvinde forholdet(older man younger woman relationship), baseret på grafisk roman(based on graphic novel), teenage seksualitet(teenage sexuality)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film