Alt eller intet

Er en Romantik, Drama film instrueret af Stella Meghie med skuespillerne Danube R. Hermosillo, Farryn VanHumbeck, Danube Hermosillo, Amandla Stenberg fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Hvad hvis du ikke måtte røre noget i den virkelige verden? Aldrig trække frisk luft, føle solen i ansigtet eller… kysse nabodrengen? Maddy er en klog, nysgerrig og fantasifuld 18-årig pige, som lider af en sygdom, der gør, at hun ikke må forlade det hermetisk lukkede hjem. Men det stopper ikke nabodrengen Olly. De kommunikerer med sms’er, ser på hinanden gennem ruden og skaber et dybt bånd. Maddy er desperat for at opleve verden udenfor og sammen med Olly, er hun villig til at ofre alt. Også selvom det betyder at risikere at miste alt.

Alt eller intet

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Everything, Everything
Instruktør Stella Meghie
Udgivelsesår 2017
Tags Kærlighed(love), teenage Pige(teenage girl), isolation, nabo(neighbor), sygdom(illness), sygeplejerske(nurse), teenage Kærlighed(teenage love), luft(air), baseret på unge voksen roman(based on young adult novel), læ(sheltered), at tage en risiko(taking a risk)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere