Fuglejagten

Er en Familie , Komedie film instrueret af Christian Dyekjær med skuespillerne Jesper Langberg, Maria Christina Riel Jarltoft, Sebastian Klein, Christian Konradsen fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I den danske familiefilm 'Fuglejagten' er Victor og hans far vilde med fugle. De kan alle de latinske navne og deltager hvert år i den store fuglejagt, hvor det gælder om at spotte og fotografere den mest sjældne fugl. Victor er altid blevet nummer to i konkurrencen, men i år går han efter guldet. De tidligere års vinder, den opblæste Daniel, har nemlig brækket benet. Uheldigvis for Victor dukker Daniel pludselig op alligevel, og derfor beslutter han sig for at bryde reglerne, i forsøget på at vinde den eftertragtede titel som Årets Fuglekonge. En smule fusk udvikler sig i løbet af ingen tid til en stor skandale, og Victor får brug for hjælp fra en uventet kant.

Fuglejagten

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel The Great Bird Race
Instruktør Christian Dyekjær
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere