Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

Er en Action, Familie , Animation film instrueret af Todd Waterman med skuespillerne John Noble, Daran Norris, James Horan, Nolan North fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

En genoplivet UNICRON har overtaget den nu livløse MEGATRONs krop for at søge hævn over autobotterne og i sidste ende tilintetgøre Cybertron.

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

Detaljer

Genre Action, Familie , Animation
Originaltitel Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising
Instruktør Todd Waterman, Vinton Heuck, Scooter Tidwell
Udgivelsesår 2013
Tags Planet, knogle(bone), Alien verden(alien world), mekanisk livsform(mechanical lifeform), robot vs. robot, robot vs robot
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film