vi er din far

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Ivan Reitman med skuespillerne Jared Harris, Patti D'Arbanville, Dennis Burkley, Billy Crystal fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Topadvokaten Jack Lawrence er gift med sit arbejde - men da en gammel ekskæreste pludselig dukker op og fortæller ham, at han er far til hendes søn, får Jack noget at tænke over. Senere møder Jack den deprimerede forfatter Dale Putley og opdager, at ekskæresten har serveret ham akkurat den samme historie. De to umage fyre bliver nu enige om at begive sig ud at lede efter deres 'søn' for endeligt at få rede på, hvem af dem, der er det fædrene ophav.

vi er din far

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel vi er din far
Instruktør Ivan Reitman
Udgivelsesår 1997
Tags venskab(friendship), stof beskæftiger sig(drug dealing), forældreskab(parenthood), faderskab(paternity), loven(law), Teen angst, køre væk(run away)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film