Æblemostreglementet

Er en Romantik, Drama film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Jane Alexander, Kate Nelligan, Erykah Badu, Spencer Diamond fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Den forældreløse Homer vokser op på et børnehjem i Maine. Han bliver aldrig adopteret, men bliver i stedet med tiden en slags assistent for Dr. Larch, der driver børnehjemmet. Homer indser dog en dag, at det er tid til at forlade hjemmet og udforske verden. Baseret på en roman af John Irving. Michael Caine vandt Oscar for sin rolle som Dr. Larch.

Æblemostreglementet

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Cider House Rules
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 1999
Tags krig skade(war injury), incest, cigaret rygning(cigarette smoking), stof overdosis(drug overdose), forbrændingsanlæg(incinerator), afrikanske amerikansk(african american), Apple cider, anæstesi(anesthetic), pluk æbler(picking apples), ugifte graviditet(unwed pregnancy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film