Army Of Darkness

Er en Fantasy, Komedie, Gyser film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Timothy Patrick Quill, Ted Raimi, Patricia Tallman, Marcus Gilbert fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Ash (Bruce Campbell) er en ganske almindelig ekspedient i en discountforretning, men har også en fortid som bekæmper af det Onde (Evil Dead I & II), hvilket har kostet ham en stor del af højre arm. Nu kaster mørkets kræfter både ham og hans trofaste Oldsmobile 1973 gennem tid og sted til England i en fjern og mørk fortid. Her må han - bevæbnet med en motorsav (som erstatning for højre arm) og et haglgevær - finde tid til at kurtisere den smukke Sheila (Embeth Davidtz), inden han drager i kamp mod ondskabens horder af rådnende, morderiske skeletter. Vil det endnu engang lykkes for Ash at bekæmpe ondskaben, score en babe OG nå tilbage til sin egen tid, inden udsalget begynder?

Army Of Darkness

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Gyser
Originaltitel Army of Darkness
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 1992
Tags Castle, tid rejse(time travel), Ridder(knight), midten aldre(middle ages), zombier(zombies), Auto, heks(witch), profeti(prophecy), skelet(skeleton), swordplay, Necronomicon, God og Dårlig(good and bad), besværgelse(incantation), Undead, supermarked(supermarket), Doppelganger, kæde så(chain saw), katapult(catapult), tid ramme(time frame), bogen, pit, vindmølle(windmill)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film