Elias og Kongeskibet

Er en Familie , Animation, Drama film instrueret af Lise I. Osvoll med skuespillerne Klara Døving, Aleksander Emil Dyrberg Ek, Ane Dahl Torp, Terje Strømdahl fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Norsk børnefilm fra 2007. Efter en storm får Elias store problemer med Rocky Gabrielsson II og redningscentralen. Suverina vil trøste Elias ved at vise ham den kongelige havn, hvor de overhører nogle snakke om kongeskibet, der er forsvundet. Elias og vennerne beslutter sig for at sætte kursen nordpå for at finde kongeskibet.

Elias og Kongeskibet

Detaljer

Genre Familie , Animation, Drama
Originaltitel Elias og kongeskipet
Instruktør Lise I. Osvoll, øyvind rune stålen, Espen Fyksen, Espen Fykse
Udgivelsesår 2007
Tags bådene(boats)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere