når katten er ude

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Mylène Demongeot, Gerda Neumann, James Robertson Justice, Anne Heywood fra 1947

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Munter efterkrigstids-komedie med datidens helt store navne: Svend Asmussen og Gerda og Ulrik Neumann. Kort før filmen havde premiere, var Gerda Neumann ulykkeligvis omkommet ved en flyulykke - og blev som bekendt senere 'erstattet' i den musikalske trio af Alice Babs. Nete og Jørgen (Gerda og Ulrik) er i filmen et søskendepar, som sammen med vennen Bent (Svend Asmussen) får den gode idé at omdanne faderens hus til pensionat, mens han er i USA. Samtidig står trioen foran et gennembrud på det populære radioprogram 'Weekendhytten' ? med legendariske Jens Fr. Lawetz som vært. Det swinger i tidens takt og rytmer.

når katten er ude

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel når katten er ude
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen, Ralph Thomas
Udgivelsesår 1947
Tags baseret på roman(based on novel), kone mand forholdet(wife husband relationship), komedie(comedy), tjener(servant), antonymer i titel(antonyms in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film