longest ride, the

Er en Romantik, Drama film instrueret af George Tillman, Jr. med skuespillerne Scott Eastwood, Hunter Burke, Elea Oberon, Kate Forbes fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

'The Longest Ride' er filmatiseringen af en bog af Nicholas Sparks med samme navn. Historien følger tre skæbner, der flettes ind i hinanden. Den unge pige Sophia, der næsten er på vej mod New York og drømmejobbet i kunstverdenen. Luke, en ung cowboy, der forsøger at komme tilbage i topform i tyreridning. Den sidste skæbne historien følger er den 90-årige Ira, der har mistet sin kone og ikke har meget tilbage at leve for.

longest ride, the

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel longest ride, the
Instruktør George Tillman, Jr., George Tillman Jr.
Udgivelsesår 2015
Tags skade(injury), baseret på roman(based on novel), Cowboys, baseret på bog(based on book), romantisk drama(romantic drama), Nicholas gnister(nicholas sparks), unge voksen(young adult), kunst studerende(art student), Bull ridning(bull riding)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film