soldaterkammerater på efterårsmanøvre

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Sven Methling med skuespillerne Jan Priiskorn Schmidt, Bertel Lauring, Sigrid Horne-Rasmussen, Paul Hagen fra 1961

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Soldaterkammeraterne er denne gang på efterårsmanøvre, og der er et helt overflødighedshorn af gags. Det er som regel den skrappe, men trods alt varmhjertede sergent Vældegård det går ud over. I hovedrollerne ser man Paul Hagen, Ebbe Langberg, Louis Miehe Renard og Carl Ottosen. Chr. Arhoff er også med som en mere end festlig fyrværkerifabrikant, og Sigrid Horne-Rasmussen samt Anne Werner Thomsen har de kvindelige hovedroller. “Soldaterkammerater på Efterårsmanøvre“ kan man more sig over, uanset om man er gammel eller ung. Det er den deciderede familieforestilling, hvor man hygger sig og har det herligt.

soldaterkammerater på efterårsmanøvre

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel soldaterkammerater på efterårsmanøvre
Instruktør Sven Methling
Udgivelsesår 1961
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere