The Dark Crystal

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af Frank Oz med skuespillerne Steve Whitmire, Brian Muehl, Percy Edwards, Stephen Garlick fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Nyd de utrolige billeder fra Henson-arkiverne i DEN SORTE KRYSTAL. Rejs med tilbage i tiden til den fjerne planet Thra og hep på mystikerne, mens de forsøger at vælte den onde Skeksis og genvinde kontrollen med deres planet. Da Jen fra Gelfling-stammen sætter sig for at finde krystallens forsvundne skår, bringer hans farefulde rejse ham ansigt til ansigt med utallige monstre. Men Jen er fast besluttet på at genoprette freden på deres planet og giver ikke op. Dette animerede mesterværk fra den geniale Jim Hensons fantasi er en tidløs fortælling om det gode mod det onde og er blevet en kult-favorit hos både børn og voksne.

The Dark Crystal

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Dark Crystal
Instruktør Frank Oz, Jim Henson
Udgivelsesår 1982
Tags Castle, fantasy verden(fantasy world), mission, mytiske væsen(mythical creature), befrielsen(liberation), krystal(crystal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere