Syv minutter over midnat

Er en Fantasy, Drama film instrueret af J.A. Bayona med skuespillerne Liam Neeson, Lewis MacDougall, Jennifer Lim, Felicity Jones fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

12-årige Conor har det ikke nemt. Han bliver mobbet i skolen, hans mor er dødeligt syg af kræft, og hans far skal flytte til USA. Hjælpen viser sig i form af et stort takstræ, der en aften river sig selv op med rode og banker på drengens soveværelsesvindue. Ved at fortælle historier, der er fulde af magi og eventyr, hjælper trævæsenet Conor til at finde styrken i sig selv og bearbejde sorgen.

Syv minutter over midnat

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel A Monster Calls
Instruktør J.A. Bayona, Juan Antonio Bayona
Udgivelsesår 2016
Tags bølle(bully), baseret på roman(based on novel), mobning(bullying), kunstner(artist), Monster, drøm(dream), Dreng(boy), barn(child), mareridt(nightmare), sygdom(disease), bedstemor(grandmother), træ(tree), fantasi(imagination), sandheden(truth), Terminal sygdom(terminal illness), bedstemor barnebarn forholdet(grandmother grandson relationship), død af mor(death of mother), animerede sekvenser(animated sequences)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere