Prinsesse eller ej

Er en Romantik, Familie , Komedie film instrueret af Garry Marshall med skuespillerne Gwen Holloway, Mandy Moore, Caroline Goodall, James Brown Orleans fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Mia Thermopolis bor i San Francisco, og der bliver vendt op og ned på den generte Mias liv, da hendes farmor en dag inviterer hende til te. Farmoren fortæller Mia, at hun er den eneste tronarving til at regere staten Genovia, og at Mia er en virkelig prinsesse.

Prinsesse eller ej

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Komedie
Originaltitel The Princess Diaries
Instruktør Garry Marshall
Udgivelsesår 2001
Tags høj skole(high school), prinsesse(princess), teenagere(teenagers), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), popularitet(popularity), Royalty, bedstemor barnebarn forholdet(grandmother granddaughter relationship), arving til den tronen(heir to the throne), sociale udstødt(social outcast), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film