Hemingway & Gellhorn

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Philip Kaufman med skuespillerne Rodrigo Santoro, Jeffrey Jones, Molly Parker, David Strathairn fra 2012

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Året er 1936, og på en bar i Key West forelsker Ernest Hemingway sig i den unge forfatter og journalist Martha Gellhorn. Hendes reportager fra verdens brændpunkter gør hende med tiden til én af de mest respekterede krigskorrespondenter, men forholdet til den drikfældige Hemingway bliver mere og mere anstrengt. Deres ægteskab bryder for alvor sammen under anden verdenskrig, da Hemingway, der har talt Gellhorn fra at dække invasionen af Europa, selv drager af sted. Årene går, og den berømte forfatter begår selvmord, men Gellhorn insisterer på at være andet end en fodnote i en anden persons liv.

Hemingway & Gellhorn

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Hemingway & Gellhorn
Instruktør Philip Kaufman
Udgivelsesår 2012
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), journalist, Romance, biografi(biography), utroskab(infidelity), Forfatter(writer), skilsmisse(divorce), krig(war), Europa(europe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film