Upside Down

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Juan Diego Solanas med skuespillerne Jean-Marc Dalphond, Holden Wong, Alan Fawcett, Emma Stevens fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Adam er en tilsyneladende helt normal ung mand, som lever i et ekstraordinært univers. Han lever en ydmyg tilværelse, men kan ikke slippe mindet om Eden - en pige fra en anden verden og en anden tid, hvor tyngdekraften satte en stopper for deres romance. Men da han ser den nu voksne Eden på TV, beslutter Adam sig for at vinde hende tilbage.

Upside Down

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel Upside Down
Instruktør Juan Diego Solanas
Udgivelsesår 2012
Tags forbudt Kærlighed(forbidden love), hukommelsestab(amnesia), øvre klasse(upper class), Planet, klasse forskelle(class differences), tyngdekraften(gravity), udnyttelse(exploitation), suppleant virkelighed(alternate reality), kosmetik(cosmetics), slum dweller
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere