PS I Love You

Er en Romantik, Drama film instrueret af Richard LaGravenese med skuespillerne Gina Gershon, Gerard Butler, Hilary Swank, Lisa Kudrow fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Holly og Gerry er unge, nygifte og lykkelige, så da Gerry mister livet til en pludselig sygdom, dør også Holly indvendigt. Men på sin 30 års fødselsdag modtager hun et brev fra Gerry skrevet inden hans død. Det er det første af 10 breve, der for en stund holder Holly tæt på sin elskede og langsomt fører hende videre i livet. Hvert brev byder på et nyt, uforudsigeligt eventyr - og hvert brev slutter med de samme ord: PS I Love You. Filmen er baseret på Cecilia Aherns internationale bestseller.

PS I Love You

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel
Instruktør Richard LaGravenese
Udgivelsesår 2007
Tags

Anmeldelser

Skuespillere