Jul i Bakkekøbing

Er en Familie , Animation film instrueret af Rasmus A. Sivertsen med skuespillerne Kari Ann Grønsund, Trond Høvik, Kåre Conradi, Trond Brænne fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Dansk
129 kr Altid Se nu

Plot

Bakkekøbing ligger i de norske fjelde, og her er en jul uden sne det samme som en jul uden gaver. Derfor har både Søren og Ludvig svært ved at komme i den rette julestemning når der ikke kommer nogen sne, men heldigvis bor de sammen med Reodor Felgen, som kan opfinde lidt af hvert. Da byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med at bygge en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludselig er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om.

Jul i Bakkekøbing

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Solan & Ludvig: Jul i Flåklypa
Instruktør Rasmus A. Sivertsen
Udgivelsesår 2013
Tags Stop motion animation
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere