Just Friends

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Roger Kumble med skuespillerne Ty Olsson, Devyn Burant, Chris Klein, Barry Flatman fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da Chris og Jamie gik i skole sammen, var han håbløst forelsket i hende - og fordi hun afviste ham dengang, er den voksne Chris nu en uforbederlig skørtejæger. Han er også berømt pladeproducer i Hollywood og meget langt fra den generte, overvægtige dreng, Jamie kendte ham som i skoletiden. Helt tilfældigt kommer Chris nu ansigt til ansigt med den pige, han har gjort alt for at glemme. Han øjner en ny chance for at score hende, og denne gang vil han gøre hvad som helst for, at de ikke "bare skal være venner".

Just Friends

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Just Friends
Instruktør Roger Kumble
Udgivelsesår 2005
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), succes(success), faldende i Kærlighed(falling in love), hjemby(hometown), vægt tab(weight loss), ændre(change), arrogance
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film