søren søndervold

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Lau Lauritzen med skuespillerne Ib Schønberg, Marie Niedermann, Ingeborg Pehrson, Harald Holst fra 1942

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Søndreø er en lille fredelig ø i en af Danmarks fjorde, den ejes og drives af den gamle bonde Lars Søndervold (P. S. Andersen), og dennes søn Søren (Ebbe Rode). Men tiderne er svære, og alt går ikke som det skal. Den pengegriske, brovtende købmand Anders Lundrup (Rasmus Christiansen) har brugt alle midler for, at komme i besiddelse af øen, og en skønne dag må Søren og hans gamle far forlade deres fædrende gård og øen. Søren sværger en dyr ed - han vil tjene så mange penge, at han en dag kan købe gården og øen tilbage, og samtidig sværger han hævn over Anders Lundrup.

søren søndervold

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel søren søndervold
Instruktør Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1942
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere