Chappie

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Neill Blomkamp med skuespillerne Kendal Watt, Jason Cope, Watkin Tudor Jones, Max Poolman fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I en nær fremtid er en stor del af politiets arbejde overtaget af robotbetjente. En særlig eksperimental model, Chappie, udvikler følelser og selvstændig tankegang på barnestadiet, da den falder i hænderne på to kriminelle. Samtidig har den geniale, men magtsyge forsker Vincent et horn i siden på kunstig intelligens. Med politichefen i ryggen sætter han sig for at fange og destruere Chappie.

Chappie

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Chappie
Instruktør Neill Blomkamp
Udgivelsesår 2015
Tags i nærheden af fremtidige(near future), robot, kunstige intelligens(artificial intelligence), Android, robot COP, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film